Winschoter Pluimvee- en Konijnenclub - WPKC

Kalender
Kleindieren
Datum
19-11-2022
Locatie
MFC de Noordsuythoeve
Url
http://www.wpkc.nl

Beschrijving

Zaterdag 19 november 2022 vindt de Kleindiershow Winschoten e.o. plaats. Voor deze eendaagse tentoonstelling vragen we konijnen, cavia’s, sierduiven en oorspronkelijke duiven. Helaas hebben we vanwege de vogelgriep moeten besluiten geen sier- en watervogels te vragen. De tentoonstelling vindt ook dit jaar weer plaats in de mooie sporthal van MFC de Noordsuythoeve in Noordbroek.
We hebben het voornemen de tentoonstelling toch door te laten gaan als door de vogelgriep ook voor de sierduiven en oorspronkelijke duiven een vervoersverbod geldt. We vinden namelijk het sociale aspect van elkaar ontmoeten zeker in deze tijd ook van groot belang. We hopen dat de inzenders dit zal stimuleren zoveel mogelijk dieren bij ons in te zenden.
Nieuw dit jaar is dat we van de KLN toestemming hebben gekregen als pilot ook oorspronkelijke duiven van leden van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers (NVvB) tot onze tentoonstelling toe te laten. We hopen dat men dit weet te waarderen en er een mooi aantal oorspronkelijke duiven aanwezig zal zijn.
Voor het eerst kunnen de inzenders hun dieren aanmelden via Animal Office. We hopen dat velen daarvan gebruik zullen maken omdat dit het werk van het tentoonstellingssecretariaat aanmerkelijk vereenvoudigd. Kom je er niet uit bij het gebruik van Animal Office of heb je er vragen over schroom dan niet contact met ons op te nemen, dan helpen we je graag verder. Inzenden op de traditionele wijze via het inschrijfformulier kan uiteraard ook.
Kijk voor het vraagprogramma en het inschrijfformulier op www.wpkc.nl

Locatie informatie

MFC de Noordsuythoeve

Straat
Schoolstraat 2
Plaats
9635 AZ Noordbroek
Land
Nederlands

Ons adres

Oosteinderweg 405
1432 BH  Aalsmeer